New year trade

Print Friendly, PDF & Email

Hello..

assalamualaikum dan salam sejahtera kepada follower blog forex ini. Rasanya masih belum terlewat untuk admin ucapkan selamat tahun baru 2017 kepada anda semua dan semoga sukses dalam trade dan kehidupan hendaknya.

Bagaimanakah khabar trade anda? diharapkan sudah konsisten dan berjaya hendaknya. Minggu ini admin nak kongsikan sedikit hasil trade/analisis yang dibuat dalam group semoga ia sedikit sebanyak memberikan inspirasi kepada trading pembaca sekalian.

AUDUSD TRADE

audusddailyaudusdh1audusdh12audusdh13audusddaily3

EURUSD TRADE

eurusd-daily-966-d1 eurusd-h1-966-h1

 

eurusddaily eurusddaily2 eurusdfh4 eurusdh1 eurusdh12 eurusdh13

 

Dengan kaedah yang betul inshaAllah anda boleh menghasilkan profit. Paling penting adalah ia mudah dan dapat diikuti oleh anda.. berbeza dengan kaedah indikator serabut serta kaedah rumit dan komplikated.. 🙂

 

Kesemua teknik ini adalah berdasarkan sepenuhnya yang saya tawarkan di sini www.fibo966.com. Bagi anda yang masih mencari-cari kaedah dan teknik trading dan mentoring bolehlah ke laman tempahan dan hubungi saya untuk bantuan.

Okey sampai sini dahulu yer.

Sekian.

-ADMIN-
www.fibo966.com

Comments

Baca >>  BEST PERFOMANCE 04~06 JUN 2018
Translate »
error: ©2012-2021 | Hakcipta terpelihara. Penerbitan semula untuk penjualan tanpa kebenaran adalah salah di sisi undang-undang.