Testimonial Fibo966

966-20-2

TEKNIK FIBO966 VERSI 2.0 – Baru dilancarkan berberapa minggu dan kini mendapat respon yang sungguh baik dari pengguna teknik ini.. Saya merasa puas hati dan ini sudah tentu sangat berbaloi bagi kesemua pihak iaitu pembeli dan saya sendiri selaku penjual.. Mungkin ada yang berkata kalau betul buat duit kenapa menjual kelas dan buku..

Well, mungkin saja orang ini tidak faham mengenai BISNES.. Lainlah kalau forex ini adalah CHARITY(program amal) mungkin saja benar kalau kita pertikaikan kenapa berlaku penjualan, kenapa mesti ada kelas, kenapa mesti jual ebook, kenapa mesti membeli.. kan?.. hehehe..  FOREX adalah bisnes…dan sejak menyertai dunia forex ini tiada syarat untuk tidak boleh berbisnes dalam education, so tiada masalah untuk kita buat semaksima yang mungkin ke arah itu..

BACAAN : FIBONACCI – BAGAIMANA HENDAK MENGGUNAKANNYA

Lagipun proses penjualan ini juga adalah salah satu cara perkongsian.. Dan sebab juga mengapa DIJUAL berbanding DIBERIKAN PERCUMA ia adalah kerana setiap sesuatu itu melibatkan kos dan berbalik kepada topik awal yang dibincangkan disini, ini adalah mengenai BISNES! Cuba fikirkan, Donald Trumph yang dah billionaire pun masih menjual buku ilmiah dan ilmu perniagaan beliau. kenapa tiada yang nak pertikaikan..? apa dia tu bukan buat duit dari bisnes dia kah? atau ‘teknik’ bisnes dia tu tak berkesan kah? hehehehe.. tepuk dada tanya diri anda tahap mana ilmu anda.. Jika kurang silalah menuntut dan sediakan wang untuk ke arah matlamat itu. Ingat, tiada pengorbanan, tiada jugalah pendapatan. 🙂

Apapun terima kasih atas respon positif.. Itulah yang membezakan anda dengan mereka yang malas dan tidak sanggup untuk berkorban demi ilmu. Semoga anda semua menjadi master kepada teknik ini! Terima kasih…

5 6 feedback feedback2 photo_2015-03-10_19-37-13 TESTIMONIAL 13-03-15 TESTIMONIAL 13-03-15-02 testimonial pullback testimonial966

 

Bagi yang ingin menjadi seperti mereka bolehlah mendapatkan ebook saya dan menyertai private group saya..

Sila ke web ini untuk dapatkan sementara tawaran masih dibuka, http://fibonaccitrader.pullbackforextrading.com

sekian terima kasih!

admin.

Comments